Ga naar de inhoud

Dit team durfde onze Expeditie Robinson aan te gaan!

expeditie robinson outdoor

Bij aankomst zat het al goed mee!

Op zaterdag 3 september 2017 ging dit handbalteam (uit het Noorden) onverwachts de Expeditie Robinson bij Groepsuitje Limburg aan. Bij aankomst wisten zij in principe niet wat hen te wachten stond. Een ’totale’ verassing. Het weer zat mee, het zonnetje scheen en de stemming zat er goed in! Nadat bekend gemaakt werd welke uitdaging zij precies aangingen, werd de groep in 2 teams verdeeld. Zo gingen op diverse onderdelen team zwart de strijd aan tegen team onderbroek. Elk team werd op een aantal vlakken getest hoe goed de samenwerking onderling was, de coördinatie en uiteraard de team-spirit! De activiteiten vonden allemaal buiten plaats en het programma heeft in totaal (inclusief pauze) ruim 2 uur geduurd.

 

Teamverdeling en starten maar!

 

expeditie robinson groepsuitje limburg

Na de warming up, werden de teams aan de kaak gesteld. Welk team was het snelste en het meest behendige op dit onderdeel? Klimmen, rennen, gooien met die bal en ‘hopen’ dat het juiste gat geraakt werd zodat het ‘aapje’ de boom in klom. En dat allemaal in estafette vorm. De deelnemers waren scherp en er was geen sprake van vals spelen binnen de groep.

 

 

 

expeditie robinson groepsuitje limburg

Na een korte pauze, was het tijd voor een tweede warming up. Maar voordat we begonnen aan ronde 2, kreeg deze groep eerst een korte rondleiding/introductie tot onze melkveehouderij en haar pasgeborene. Nu was het tijd om te  zien welk team het hoofd boven water hield tijdens deze ‘waterige en trage’ opdracht. En het bleek wel weer, niets is wat het lijkt!

 

 

 

expeditie robinson groepsuitje limburg

De deelnemers waren in zeer goede conditie en daarbij; teamcaptains compliment voor het laten zien dat waterangst geen rol speelde in jullie teams! Er werd niet geaarzeld tijdens deze opdracht en ze sprongen direct het water in! Daarna was het ‘rennen’ geblazen om uiteindelijk de juiste code te kraken van de laatste opdracht.

 

 

 

Conclusie

Uiteindelijk ging team onderbroek als winnaar naar huis met natuurlijk een kleine prijs om deze dag (hopelijk) niet meer te vergeten. Dames en heer, wij hopen dat jullie een leuke middag hebben beleefd bij ons tijdens de Expeditie Robinson. Wij in ieder geval wel! Hierbij nog een paar foto’s van deze dag om eens een leuke impressie te krijgen wat de Expeditie Robinson precies inhoudt en wat je allemaal kan verwachten bij Groepsuitje Limburg.

 

expeditie robinson groepsuitje limburg expeditie robinson groepsuitje limburg expeditie robinson groepsuitje limburg expeditie robinson groepsuitje limburg expeditie robinson groepsuitje limburg expeditie robinson groepsuitje limburg expeditie robinson groepsuitje limburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *