Meest gestelde vragen

Hoe groot moet een groep zijn om deel te nemen aan de activiteiten van Boerenspellen?

Vanaf 4 personen tot 200 personen bent u welkom bij Boerenspellen voor een activiteit.

Heeft Boerenspellen een alternatief voor het geval het slecht weer is?

Bij een buitje regen wachten we eventjes en gaan we wat later verder met het geplande programma. Soms worden de ochtend en middag programma’s in overleg gewisseld. Van maandag tot en met vrijdag heeft Boerenspellen meestal wel een van de binnenprogramma’s vrij. In het weekend is het vaak druk en is het wat moeilijker om een binnenprogramma vrij te houden. We kijken vaak naar de beschikbare programma’s op dat moment zoals teamprenten, een excursie, bamboe bouwen, Hanengevecht etc.

Hoe kunnen wij reserveren bij Boerenspellen?

U kunt telefonisch of via de mail vragen of de datum en activiteit nog beschikbaar zijn. Boerenspellen maakt voor u een offerte op maat en plaats dit voor u een optie voor 5 dagen. Als de datum ver vooruit is kunt u deze optie een paar keer verlengen.

Heeft u ook volledige dagarrangementen inclusief eten en drinken?

Ja, in overleg kunnen we een arrangementsprijs afspreken waarin het eten en de drankjes verwerkt zijn of een volledig drankarrangement offreren.

Kunnen wij ook zelf een arrangement samenstellen?

Natuurlijk kunt u uw eigen arrangement samenstellen, wij kunnen zelfs een eetprogramma op maat voor u maken.

Zijn honden welkom bij Boerenspellen?

Nee, vanwege de eigen dieren op de boerderij zijn honden en andere dieren niet welkom.

Heeft u faciliteiten voor mindervalide mensen?

Boerenspellen is helemaal drempelvrij en toegankelijk voor mindervalide mensen. Er is een invalide toilet aanwezig. Wel hebben we enkele programma’s op een eerste etage, waar een trap naar toe gaat. Er zijn ook activiteiten waaraan minder valide mensen kunnen deelnemen. Het is handig om bij reservering aan te geven als er minder valide mensen in uw groep zijn, zodat we de programma’s op de begaande grond kunnen inplannen.

Mogen wij ons eigen eten en drinken mee nemen?

Het is niet gebruikelijk om uw eigen eten en drinken mee te nemen. Voor scholen of verenigingen van kinderen maken we een uitzondering hierop.

Zijn er laarzen aanwezig voor als het nat is in de wei?

U kunt bij Boerenspellen overlaarzen kopen voor €0,50 per paar. Wij adviseren u gemakkelijke kleding aan te trekken en reserve oude schoenen of laarzen mee te nemen bij activiteiten in de wei.

Spelen wij op eigen risico?

Deelname aan activiteiten van Boerenspellen is altijd op uw eigen risico. Boerenspellen is geen binnenspeeltuin. Wij doen er alles aan om de risico’s te beperken en de veiligheid van u en uw kinderen te waarborgen, maar u dient zelf goed op uw kinderen letten. Er is bijvoorbeeld een sloot en prikkeldraad in de buurt.

Mogen wij ook in de koeien stal spelen en of kijken?

Stal Loeigezellig is een van de meest geautomatiseerde melkvee stallen van Nederland. De binnenruimtes hebben grote ramen naar de koeienstal waardoor u de koeien goed kunt zien. Wij vertellen graag hoe de koeien in stal Loeigezellig leven. Tijdens een excursie of kijkje in de stal gaat u onder begeleiding van de boer of boerin de stal in. Zonder toestemming mag u stal Loeigezellig niet betreden.

Hoelang van te voren moeten wij reserveren?

Het is lastig van te voren te zeggen hoelang u van te voren moet reserveren. De maanden juni en september zijn erg in trek en vooral de weekenden zitten we al vroeg volgeboekt.

Hoeveel dagen voor aanvang moeten wij het definitieve aantal deelnemers doorgeven?

Natuurlijk is het lastig om van te voren precies het aantal deelnemers door te geven. Wij vragen u een indicatie door te geven bij reservering. 3 dagen voor aanvang kunt u nog wijzigingen in aantal per mail doorgeven. Dit is het definitieve aantal.  Hierna zijn wijzigingen niet meer mogelijk. Het door u per mail opgegeven aantal personen moet u dan ook betalen.

Kunnen wij op factuur betalen?

Het is bij Boerenspellen mogelijk om op factuur te betalen als bedrijf zijnde. Particulieren kunnen zowel contant als per pin bij ons op locatie betalen.

Kunnen wij bij jullie pinnen?

Jazeker! Het is mogelijk om bij ons per pin of contant te betalen.

Kunnen wij jullie ook boeken voor bij ons op locatie?

Jazeker! Dat vinden we zelfs super leuk om te doen! We komen dan met attributen, spelbegeleiders en nog veel meer jullie kant op! Kijk bij onze activiteiten welke op locatie mogelijk zijn en vraag naar de beschikbaarheid.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd aan de Vrijkebomenweg 9, 6035 SC te Ospel (Midden-Limburg). 3 minuten van de A2 en je kan bij ons gratis parkeren!

Wanneer zijn jullie open?

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 09.00 uur. En dat 7 dagen in de week! Je kan ons telefonisch bereiken van 09.00 – 22.00 uur. Een email sturen kan altijd! Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

0