escaperoom limburg

6 Kamers, 4 Thema’s, 48 personen per uur

crime scene investigation

Dé uitdaging!

Je krijgt 60 minuten om te ontsnappen!

Laat je vrijwillig opsluiten en probeer (door goed samen te werken) binnen het uur te ontsnappen! Ontrafel mysteries, kraak codes, open sloten en ontdek nog veel meer dankzij beeld en geluid. Onze Escape Rooms beschikken over airco, geschikt voor kinderen, mogelijk in het Engels en rolstoelvriendelijk! Tot 8 personen per kamer.

Escaperoom x2!

CSI, Investigate, Discover, Escape

Rechercheurs opgepast, jullie hulp is dringend nodig! In het pittoreske Ospel in Limburg heeft een gestoorde serie moordenaar zijn sporen achter gelaten in zijn hotel kamer. Net voordat het arrestatieteam hem in de kraag kon pakken is hij gevlucht en is op weg naar zijn nieuwe bestemming. Het is aan jullie de taak om uit te zoeken waar deze gestoorde psychopaat zijn volgende slag gaat slaan.

waar is de moordenaar nu
een nacht in het museum

Escaperoom x2!

Night at the Museum

Een museum saai? A Night at the Museum saaI? Ik dacht het niet! De taak is simpel, namelijk bewaak het museum tijdens de nacht. De uitvoering daarentegen kan nog wel eens tegen vallen. Codes, sloten en puzzels in combinatie met (3D) beeld en geluid! Dat maakt een ‘nachtje’ in dit museum wel extra spectaculair!

Escaperoom x1!

Het geheim van de farao

De zoektocht naar Osyris en het geheim van de farao. Escaperoom maar dan anders. Geen sheets, geen cijfercodes, geen sleutels en geen cijfersloten. Dit maakt onze Egyptische escaperoom mooi, speciaal, anders en vooral uitdagend!

ontdek egypte escaperoom
ontsnap het wilde westen

Escaperoom x1!

Western

Ontdekkers opgelet! Het is aan jullie de taak om de geheimen van het Westen te ontrafelen. Doorzoek de saloon, laat je verassen door bijzondere elementen en zorg er voor dat je binnen het uur weet te ontsnappen!

Escape Room The Battle

Bestaat jullie groep uit meer dan 8 personen? Geen probleem! Speel dan een Escape Room Battle! 2 identieke rooms, 2 teams van maximaal 8 personen. Zo strijden jullie niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar! Welk team is sneller?

Wij beschikken over 6 Escape Rooms in totaal, waarvan 2x CSI, Investigate, Discover en 2x Night At The Museum. Zo kun je zelfs meerdere teams tegen elkaar laten strijden! Momenteel bieden wij de ruimte aan 48 personen per uur in onze Escape Rooms! Battle er op los!

Kinderfeestje!

Escape Room voor Kinderen

Ben je op zoek naar een super spannend, leuk en actief kinderfeestje inclusief een gratis drankje en zakje chips? Dan zijn onze Escape Rooms perfect! Onze CSI, Investigate Discover, Het Geheim Van De Farao & Het Westen zijn ook te reserveren als kinderversie! Tegen een super scherp tarief van slechts € 95,- per kamer!

vanaf 10 jaar en ouder
escape diner

Escape Diner!

Dineer, speel en Geniet

Het Escape Diner is een spannende uitdagende teambuildingsactiviteit van ca. 4 uur met eten & drinken voor groepen groter dan 20 personen. Bij ontvangst krijg je eerst een drankje en volgt er een korte uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld en ga je samen de strijd aan. Kraak codes, raadsels, puzzels en cryptogrammen. Welk team weet als eerste de juiste code te kraken? Het spel wordt gespeeld aan tafel. De tafels spelen tegen elkaar, maar ook met elkaar!

Escape Room Limburg

Voor meer informatie, de tarieven, beschikbaarheid, het plaatsen van reserveringen en nog veel meer, verwijzen wij je naar de website van Escape Room Limburg. Bekijk alle programma's, mogelijkheden voor grote groepen, kinderfeestjes en nog veel meer!

0